ARNAOUTI
Κουρασμένη ψυχικά και σωματικά η Μίνα Αρναούτη, είναι το κορίτσι που πήγε στον θάνατο, πήρε εξιτήριο και ξαναήρθε στη ζωή. Όπως έχει παραδεχτεί πολλοί είναι εκείνοι που μετά το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου προσεύχονταν να ακολουθήσει τον Παντελή Παντελίδη, όμως εκείνη αποδείχθηκε μεγάλη μαχήτρια.
Κανείς δεν πίστευε πως το κορίτσι αυτό που για 45 μέρες βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση με σχεδόν όλη της τη δεξιά πλευρά να είναι διαλυμένη, σήμερα θα σκεφτόταν το μέλλον με αισιοδοξία.
«Ήθελα να μιλήσω αλλά ήμουν διασωληνωμένη και δεν μπορούσα. Κάθε προσπάθειά μου ήταν μάταιη και εκνευριζόμουν. Κάποια στιγμή είδα τη μητέρα μου. Μου μίλαγε και δεν μπορούσα να απαντήσω. Ήταν οι στιγμές φρικτές. Κάποια στιγμή με έβγαλαν από εκεί και με έβαλαν σ’ άλλο δωμάτιο με μηχανήματα στη ΜΑΦ όπως μου είπαν. Εκεί αντάλλαξα τα πρώτα λόγια με τη μητέρα μου. Θυμήθηκα το ατύχημα και ρωτούσα πως είναι η Φρόσω και ο Παντελής. Μου είπε η μητέρα μου ότι η Φρόσω είναι εκτός νοσοκομείου και ότι ο Παντελής είναι στο νοσοκομείο όπως εγώ», παραδέχεται στη Freddo η Μίνα για τις πρώτες εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
πηγη http://www.youweekly.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *