Η Άντρια Παναγιωτοπούλου και η εκλογή της για τον τίτλο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού, έγινε θέμα όχι μόνο στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η 26χρονη δασκάλα χορού του Bollywood, με τις μεγάλες διακρίσεις σε διεθνείς χορευτικούς διαγωνισμούς και απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος ήταν η εκλεκτή της καρναβαλικής επιτροπής για το στέμμα της βασίλισσας, οι κλήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφους των καναλιών για να μιλήσει, είτε στα δελτία ειδήσεων, είτε στις εκπομπές τους, ήταν δεκάδες.
Το κανάλι του Έψιλον και του Alpha ήταν από τα πρώτα που ενδιαφέρθηκαν. Έτσι, η όμορφη και γοητευτική βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και δέχτηκε της ερωτήσεις του δημοσιογράφου – παρουσιαστή, Αντώνη Σρόιτερ.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου μίλησε για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες που θα έχει ως βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού και αποκάλυψε το μήνυμα που θα εκπέμπει το καρναβαλικό άρμα στο οποίο θα ανέβει.
Συγκεκριμένα τόνισε πως το άρμα θα αναπαριστά την κυψέλη της μέλισσας και θα συμβολίζει τον ερχομό της άνοιξης. Θυμίζουμε ότι το άρμα της βασίλισσας επιμελήθηκε ο Νίκος Λιβάνης, σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Σαρηγιάννη.
Να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ του Alpha για την βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, συνδυάστηκε με την επικαιρότητα και την κρίση που απασχολεί τον κόσμο, αφού ο τίτλος του παρέπεμπε στα προβλήματα της καθημερινότητας («Αδιόριστη εκπαιδευτικός έγινε “βασίλισσα’’ στο καρναβάλι»).
patrasevents.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *