Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ : ΤΟ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ : ΤΟ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ

πηγη facebook Thanasis Maurommatis

Η παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» αποτελεί μάλλον τον καλύτερο διαφημιστή της περιφερειακής αρχής του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Με αφορμή την υπογραφή του Περιφερειάρχη για την έναρξη κατασκευής του δρόμου από το Μεσολόγγι προς την Τουρλίδα εξέδωσε μία ακόμα ανακοίνωση για να διακηρύξει ότι ένα ακόμα έργο των «δικών της ημερών» υλοποιείται σήμερα από τον Νεκτάριο Φαρμάκη!
Ευχαριστούμε πολύ την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης που για άλλη μία φορά, δημοσίως παραδέχεται πως όσα η ίδια δεν κατάφερε να κάνει επί περίπου δέκα χρόνια , τα κάνει η σημερινή περιφερειακή Αρχή σε δύο μόλις χρόνια.
Ίσως δεν είναι πολύ κολακευτικό για την παράταξη του πρώην Περιφερειάρχη να υπενθυμίζει σχεδιασμούς που έμειναν σχεδιασμοί και αν δεν υπήρχε ο Νεκτάριος Φαρμάκης δεν θα είχαν υλοποιηθεί ποτέ, εντούτοις αυτό αποτελεί μία σημαντική αλήθεια και ευχαριστούμε την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» για την συνεισφορά της σε αυτή την αλήθεια.
Από την άλλη πλευρά, η δική μας παράταξη δεν αισθάνεται περήφανη για το γεγονός πως καλείται να αγωνίζεται διαρκώς προκειμένου να καλύπτει την αδράνεια πολλών ετών. Θα προτιμούσαμε όλα να είναι αλλιώς. Είναι υποχρεωμένη όμως να υλοποιήσει όλα τα έργα και να μην αφήσει τίποτα να χαθεί, γνωρίζοντας πως τα έργα έχουν έναν και μόνο «ιδιοκτήτη»: Την κοινωνία των πολιτών.
Και τέλος: Ας μην ανησυχεί η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης για την «επόμενη μέρα». Η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε χέρια ανθρώπων που την αγαπούν και τη θέλουν να στέκει πολύ ψηλά. Ο σχεδιασμός μας για τη Δυτική Ελλάδα του αύριο έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται. Μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για «σχέδια επί χάρτου», αλλά για συγκεκριμένα και απτά βήματα προς τη Δυτική Ελλάδα του 2030.