Στην Βόνιτσα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός της χώρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους και στελέχη του κόμματος.

Ο Πρωθυπουργός είχε συζήτηση με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη, δημάρχους από Λευκάδα και Αμφιλοχία και άλλα τοπικά στελέχη στο barcode cafe στην παραλία της Βόνιτσας.

Στην σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η Δυτική Ελλάδα αναπτύσσεται σε ότι αφορά τον τουρισμό, ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και φυσικά αναφέρθηκε στην παράδοση της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, ενός έργου που μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας επιτέλους παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι τρεις βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδας, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκης, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Καλός, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Κατσούλας και ο Δήμαρχος Θερμού κ. Κωνσταντάρας, αντιπεριφερειάρχες, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.

Επίσης τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο Στ. Κονταδάκης, διευθυντής του γραφείου του και ο Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής καθώς και πολλά τοπικά κομματικά στελέχη.

Από xiromeropress