ασθθθθθθθθθθ
Το τραγικό τροχαίο στο Ρέθυμνο που στοίχησε τη ζωή στον 22χρονο Γιάννη Αρκαδιανό δεν βύθισε σε πένθος μόνο τον Μυλοπόταμο, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και να δίνουν μάχη για τη ζωή τους δύο τραυματίες
Για τον 22χρονο οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου ο θάνατος – στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Σκαλέτα Ρεθύμνου- ήταν ακαριαίος, ωστόσο από το δεύτερο αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν δύο ακόμα άτομα, πιθανότατα ζευγάρι. Σε πιο σοβαρή κατάσταση ήταν ο άνδρας.
Αγώνας ζωής για 2 τραυματίες
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη που μίλησε στο neakriti.gr «στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών. Ο άνδρας διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του και η γυναίκα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου επίσης με πολλαπλά κατάγματα .Έχει όμως διαφύγει τον κίνδυνο».
Και για τους δύο θα πρέπει να περάσουν τα πρώτα 24ωρα για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της υγείας τους, ωστόσο κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.
Οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο και ελπίζουν να βγουν αλώβητοι από αυτή τη σοβαρή περιπέτεια .
Οι διακοπές είχαν τραγικό επίλογο
Την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 22χρονο Γιάννη που έφυγε πολύ νωρίς, πριν καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος καταγόταν από τον Κάλυβο αλλά σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και ήρθε για διακοπές στην Κρήτη χωρίς να φαντάζεται τι του επιφύλασσε η μοίρα…
Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη
πηγηhttp://www.neakriti.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *