Παρόλο που η αστυνομία είναι σχεδόν βέβαιη ότι το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που κάηκε στην περιοχή του Θέρμου, ανήκει στον επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με πληροφορίες πάρθηκαν και δείγματα DNA από τα παιδιά του προκειμένου να τακτοποιηθεί 100%.
Τα δείγματα στάλθηκαν σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, δεδομένου ότι η κατάσταση της σωρού ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί.
Ακόμα και το αυτοκίνητο δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί, καθώς είχε καεί ολοσχερώς και τα στοιχεία του βρέθηκαν από τον αριθμό πλαισίου. Ήδη ειδοποιήθηκαν και οι στενοί συγγενείς του που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται στο εξωτερικό.
Ωστόσο η Ασφάλεια Αγρινίου συνεχίσει τις έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και δραστηριοποιούνταν χρόνια στο Μεσολόγγι. Γι’ αυτό το λόγο και στην πρώτη μας ανάρτηση χτες το βράδυ γράψαμε στον τίτλο ότι “είχε επιχείρηση στο Μεσολόγγι” και όχι ότι είναι Μεσολογγίτης….
Eπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι είναι ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Θέρμου.
Επειδή η φωτιά είχε κάψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο αλλά και τον άνδρας οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν σε ποιον ανήκει από τον αριθμό πλαισίου. Την έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου που φυσικά εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Ήδη έχουν κληθεί στενά συγγενικά του πρόσωπα στην Ασφάλεια για κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί και πριν από μερικούς μήνες και τελικά επέστρεψε μετά από μικρό χρονικό διάστημα λέγοντας ότι ήθελε να ηρεμήσει.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *