O Michel de Nostredame ή όπως είναι πασίγνωστος ο Νοστράδαμος, ήταν ένας θεολόγος του 16ου αιώνα, που το όνομα του έμεινε στην ιστορία λόγω των προφητειών του στις οποίες ήταν τις περισσότερες φορές εύστοχος. Ανάμεσα στα γεγονότα που είχε προβλέψει ο Νοστράδαμος, είναι η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία.
Ο προφήτης της Νότιας Γαλλίας άφησε το σημάδι του στην ιστορία το 1555 με τη δημοσίευση του μεγαλόπνου βιβλίου του, του Les Propheties, στο οποίο πολλοί πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν τα κλειδιά για να δουν το μέλλον.
Οι μελετητές του Νοστράδαμου, οι οποίιοι στο έργο του έχουν δει ότι πρόβλεψε μεγάλες καταστροφές που βγήκαν αληθινές, – ανάμεσα τους η πτώση των δίδυμων πύργων και η πυρκαγιά στο Λονδίνο- ανησυχούν μήπως βγουν αληθινές και προβλέψεις του για το 2018 οι οποίες είναι δυσοίωνες, όπως αναφέρει η express.co.uk
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι άνθρωποι θα μπορούν πλέον να μιλούν με τα ζώα, οι γλωσσικές διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών χωρών θα εξαφανιστούν, πως οι μεγάλες πυρκαγιές θα προκαλέσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη και ότι μεταξύ άλλων ο δυτικός κόσμος δεν θα πληρώνει άλλο φόρους. Μερικοί μάλιστα αναφέρουν ότι ο προφήτης είχε προβλέψει ακόμη πως θα γίνει το 2018 ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Επίσης, οι αναλυτές των γραφών του Νοστράδαμου συνδέουν μία πρόβλεψή του με την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην ηγεσία της υπερδύναμης Αμερικής. «Ο μεγάλος ξεδιάντροπος, άγριος φωνακλάς, θα εκλεγεί κυβερνήτης του στρατού, με την τολμηρότητα των ισχυρισμών του, η γέφυρα σπάει και η πόλη λιποθυμά από φόβο», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επίσης, ο Νοστραδάμος είχε αναφέρει πως το 2018 η Δύση θα χάσει την δύναμή της. «Μετά από δύο ανόδους και δύο πτώσεις, η Ανατολή θα αποδυναμώσει τη Δύση. Ο αντίπαλός της μετά από πολλές μάχες και κυνήγι στη θάλασσα, θα αποτύχει την κατάλληλη στιγμή». Οι αναλυτές αποδίδουν στην πρόβλεψη την ένταση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ενώ από στην πρόβλεψη αυτή εντάσσεται και η Κίνα.
πηγη eirinika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *