Μία σειρά από αποτυχημένες σχέσεις ώθησαν μια 35χρονη γυναίκα από το Κάνσας να δει τη ζωή «αλλιώς» και να ξεκινήσει μια συνήθεια που εξελίχθηκε τελικά σε αγαπημένο χόμπι και «εθισμό».
Μετά τον τελευταίο επώδυνο χωρισμό της το 2015, η 35χρονη Megan Marie πήρε την απόφαση να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και να κάνει πεζοπορία σε «δύσκολες» και απαιτητικές διαδρομές, ώστε να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.
Σε μία από αυτές τις εκδρομές της, μετά από προτροπή της αδερφής της που την ενθάρρυνε «να δείξει στους πρώην της τι είχαν χάσει», αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή με φόντο ένα ερημικό τοπίο και να ανεβάσει την τολμηρή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.
H αντίδραση των followers της ήταν ενθουσιώδης και η Marie αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα, ξανά και ξανά…
Σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά, ο λογαριασμός της 35χρονης στο Instagram γεμάτος φωτογραφίες που δείχνουν την καλογυμνασμένη γυναίκα να ποζάρει ολόγυμνη μπροστά από άγρια τοπία των ΗΠΑ. Κι όπως θα περίμενε κανείς, μήνα με το μήνα οι followers του τολμηρού λογαριασμού αυξάνονται, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν πλέον τους 20.000.
«Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι απολαμβάνω την προσοχή. Αυτό όμως που με κάνει να νιώθω εξίσου καλά είναι το γεγονός ότι έχω μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τον κόσμο, όπου μπορώ να μιλήσω για ζητήματα που με απασχολούν, όπως η ψυχική υγεία και άλλα κοινωνικά θέματα. Αυτό είναι θετικό, ακόμα και αν γίνεται με αφορμή τον γυμνό μου πισινό», αναφέρει η Αμερικανίδα.


makeleio.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *