Σήμερα είναι γνωστή με το όνομα Εύα Κουμαριανού. Εδώ και πολλά χρόνια κινείται καλλιτεχνικά στον χώρο των drag shows και είναι από τις πιο γνωστές στο χώρο. Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η πορεία που ακολούθησε πριν κάνει τις επεμβάσεις που έκαναν την εμφάνιση της πιο θηλυκή.

Οι περισσότεροι την θυμόμαστε να έχει μερικές γκεστ παρουσίες στη σειρά Εγκλήματα. Η Εύα Κουμαριανού συμπληρώνει πλέον 4 δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, με πολλές και διαφορετικές εκφράσεις της. Δεν υπηρετεί το χώρο μόνο με το παρόν όνομα της. Την υπηρέτησε και πριν πάρει την απόφαση να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, η Εύα Κουμαριανού αποκάλυψε ότι είχε εμφανιστεί τόσο στο Μαριχουάνα Stop όσο και στο Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι. Στο δεύτερο είναι πιο χαρακτηριστική η παρουσία του Κωνσταντίνου Γαβριήλ – το όνομα της τότε – στο πλευρό της Μαρίας Ιωάννιδου, εκεί που βγαίνει να χορέψει για τον σεΐχη. Πρόκειται για τον ξανθό άντρα με το ξυρισμένο στήθος και τα βαμμένα μάτια.

Η Κουμαριανού περιέγραψε επίσης και μερικούς τσακωμούς ανάμεσα στη Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, την εποχή που ήταν ζευγάρι. Γενικώς, είχε μια αρκετά σημαντική παρουσία στην περίοδο αυτή του ελληνικού σινεμά, αν κρίνουμε κι από το ότι διαθέτει στο καμαρίνι της το φόρεμα της Καραγιάννη από το Γοργόνες και Μάγκες.

πηγη eleftherostypos.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *