Ο Χρήστος Γεροκωστόπουλος απο την Πάλαιρο, καλεί όσους ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στη συνάντηση για την ίδρυση τουριστικού συλλόγου που θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στις 5:00 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Παλαιό δημοτικό, Πάλαιρος.

Αναλυτικά:

Δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής
στον υπό σύσταση
Τουριστικό σύλλογο επαγγελματιών
Παλαίρου

Φίλες και φίλοι, τον τελευταίο καιρό γίνονται κάποιες οργανωμένες προσπάθειες με σκοπό την ίδρυση ενός τουριστικού Συλλόγου, ο οποίος να επεκτείνεται γενικότερα σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες δραστηριοποιούμενη οι επηρεαζόμενοι από τον χώρο του τουρισμού. Ο κύριος σκοπός του συλλόγου αυτού θα είναι η προβολή του χωριού μας και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό, την τουριστική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων (παραλίες, βουνά, λίμνες, ποτάμια), Θρησκευτικών αλλά και αρχαιολογικών χωρών.

Όσον αφορά τώρα τις δράσεις του συλλόγου αυτές θα καθοριστούν μετά από τις διαβουλεύσεις που θα γίνουν μεταξύ όλων των μελών του συλλόγου όπου εκεί ο κάθε ένας θα μπορέσει να εκφέρει την άποψή του, τις ιδέες του και τις προτάσεις του σε κοινή διαβούλευση.

Για το λόγο αυτό την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 5:00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαιό δημοτικό ζητάμε την συμμετοχή σας ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε για αυτές τις δράσεις του συλλόγου. Επίσης θα προβούμε και στην πρώτη επίσημη καταγραφή των μελών του συλλόγου.

Είναι πραγματικά άδικο για έναν τόπο όπως η η πανέμορφη Πάλαιρος πού χρόνο με το χρόνο αυξάνεται διαρκώς ο τουρισμός της, να μην έχει μέχρι και σήμερα ιδρύσει έναν τουριστικό σύλλογο. Είμαι σίγουρος πως με τη δικιά σας συμμετοχή θα μπορέσουμε να κάνουμε μία οργανωμένη προσπάθεια σαν ομάδα για το καλό του τόπου, των επιχειρήσεων, αλλά και γενικότερα το μέλλον του τουρισμού.

Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία για το νέο έτος,
ελπίζουμε να μας τιμήσετεμε την παρουσία σας.

Από xiromeropress