Νωρίτερα σήμερα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στέλιου Πέτσα για τους διασήμους της εγχώριας σόου μπιζ που επέλεξαν να περάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι, Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωνε ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα τεστ που τους έγιναν, σημειώνοντας πως ήταν όλα αρνητικά, ωστόσο τόνισε ότι «επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα».

Επιβάτης όμως της πτήσης που έφτασε από το Ντουμπάϊ μίλησε μπροστά στις κάμερες και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απέδειξε πως αυτά που έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ψέματα. Λέει ότι έγινε rapid test σε ένα μέλος από την κάθε οικογένεια των επιβατών που ήταν στο αεροπλανο. Δηλαδή δεν έγινε όλους.

Και το κυριότερο, όταν τον ρώτησαν αν του είπαν κάτι για τριήμερη καραντίνα απαντησε πως όχι. Αφού έχουν αρνητικό τεστ μπορούν να φύγουν.

πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *