Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τη Μ. Τρίτη στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Δασκαλογιάννη.
Αιτία της συμπλοκής η υπόθεση με τις ζωοκτονίες στο Καστέλι με το κλίμα … τρομοκρατίας που υπάρχει την περιοχή να μεταφέρεται … στο κέντρο του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες άνθρωποι από το περιβάλλον του παθόντα επιτέθηκαν σε δυο φάσεις εναντίων των δραστών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αρχικά επιτέθηκαν μέσα στο δικαστικό μέγαρο στον ένα δράστη αλλά και στην γυναίκα του, ο οποίος είχε προσέλθει με τον δικηγόρο τους προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση.
Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε έξω από τα δικαστήρια όπου οι άνδρες εντόπισαν τον 44χρονο δράστη που μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος και βρισκόταν σε καφετέρια της πλατείας Δασκαλογιάννη.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο Cretalive ότι σημειώθηκε άγριο ξύλο και δεν έλειψαν οι … καρεκλιές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την άγρια συμπλοκή ο 44χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Στο σημεία έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας ενώ έχουν γίνει ήδη 5 προσαγωγές στο Αστυνομικό Μέγαρο. Από την πλευρά τους οι συνήγοροι των δραστών – Βασίλης Σπανουδάκης του 44χρονου και Γιώργος Κοκοσάλης του 39χρονου και του 40χρονου κάνουν λόγο για δολοφονική επίθεση. Τέτοιες συμπεριφορές όπως τόνισαν μόνο κακό κάνουν και οξύνουν τα πνεύματα. Μάλιστα όπως σημείωσαν για το περιστατικό θα κατατεθούν μηνύσεις.
Σημειώνεται ότι ο 44χρονος και ο 39χρονος μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ αυτή την ώρα απολογείται και ο τρίτος εκ των συλληφθέντων.
Πηγή: cretalive.gr/dikaiologitika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *