Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν μικρές αλλαγές ώστε να μην κόβονται δικαιούχοι επειδή ήταν φιλοξενούμενοι για πολύ μικρό διάστημα το 2016.
Επίσης οι φιλοξενούμενοι που ο φορολογούμενους που τους φιλοξενούσε έχει αποβιώσει θα μπορούν να κάνουν αίτηση με αλλαγή που θα υπάρξει στην αίτηση.
Όσο αφορά την επιλογή στην αίτηση για την προσθήκη νέων προστατευόμενων μελών αυτή δεν έχει ανοίξει ακόμη αλλά πηγές της ΗΔΙΚΑ διαβεβαιώνουν ότι θα ανοίξει μέσα στην ημέρα, κάτι όμως που είχε μεταφερθεί και χθες.
Τα προστατευόμενα μέλη δεν χρειάζονται να πάρουν κωδικούς και να συναινέσουν στην αίτηση και έτσι δεν χρειάζεται να βγάλουν κωδικούς taxis.
Η πληρωμή θα γίνει σε όλους την ίδια ημέρα με πιθανές ημέρομηνίες την 20η και 21η Δεκεμβρίου αν και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Καρέλλας άφησε σήμερα ανοικτό να υπάρξει μικρή αλλαγή λόγω του όγκου των πολλών πληρωμών.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου στο www.koinonikomerisma.gr και με τη χρήση των κωδικών του taxis και του αριθμού ΑΜΚΑ.
πηγη http://aftodioikisi.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *