Υπέροχα, εντυπωσιακά” τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της Pfizer για τον κορονοϊό, υποστηρίζει ο διακεκριμένος Κρητικός ερευνητής. Οι παρενέργειες είναι “πολύ μικρό κόστος για να απαλλαγούμε απο την πανδημία”.

Τα συμπεράσματα των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της Pfizer ενάντια στον κορονοϊό, μελετά ο διακεκριμένος Κρητικός ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για “υπέροχα και εντυπωσιακά αποτελέσματα”.

Όπως μάλιστα αναφέρει, σύμφωνα με το Creta Live, το εμβόλιο αυτό αποτελεί την πραγμάτωση ενός ονείρου 30ετίας για την επιστημονική κοινότητα, αφού λόγω της πανδημίας οι ερευνητές μπόρεσαν να ανακαλύψουν εμβόλια, ακόμα πιο ανώδυνα και γρήγορα με γενετικές τεχνολογίες.

Όπως επισημαίνει ο κ. Παυλάκης οι παρενέργειες που προκαλεί όπως η κούραση, ο πονοκέφαλος και ο ερεθισμός δεν προκαλούν καμία επίπτωση για την υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Ζουμε ιστορικες μερες με την αδεια, εστω και προσωρινη, των γενετικων εμβολιων. Προσπαθω να τελειωσω το διαβασμα των ~150 σελιδων με δεδομενα απο τα αποτελεσματα των κλινικων δοκιμων της Pfizer που θα αποτελεσουν τη βαση της αποφασης στις 10 Δεκεμβρη της επιτροπης που θα κρινει για την αδεια χρησης αναγκης.
Τα αποτελεσματα ειναι υπεροχα, εντυπωσιακα, δυσκολα γινεται καλυτερα. Το μονο προβληματακι ειναι οτι το εμβολιο προκαλει ερεθισμο, πονο, πονοκεφαλους, κουραση, ολα συμπτωματα που περνανε και δεν εχουν καμμια επιπτωση στην υγεια. Πολυ μικρο κοστος να πληρωσουμε για να απαλλαγουμε απο την πανδημια.
Οσοι θελετε να διαβασετε, τα αποτελεσματα ειναι στο διαδικτυο.
Θα γραψω περισσοτερα αργοτερα.
Ενα απο τα πιο χρησιμα και εντυπωσιακα ειναι οτι το εμβολιο προστατευει και απο την πρωτη δοση, οπως ελπιζα και περιμενα, οποτε στο μελλον νομιζω οτι θα υπαρχουν εμβολια ακομα πιο ανωδυνα και γρηγορα με γενετικες τεχνολογιες.
Ειναι ονειρο που το κυνηγαμε 20-30 χρονια τωρα, και γινεται πραγματικοτητα λογω της κρισης του κορωνοιου και της πανδημιας”.
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *