Ο κ. Καραγκούνης επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρίνιου κo Μιχάλη Σερασκέρη ζητώντας ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Ο κ. Σερασκέρης ενημέρωσε τον κο Καραγκούνη ότι το πρωί της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2023 προσέρχεται να ορκιστεί η νέα Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Μιχαηλίδου Ευαγγελία, η οποία μόλις αποδέχθηκε το διορισμό της, με βάση προκήρυξη της 8ης Αυγούστου 2022. Συνεπώς από Δευτέρα 2 Ιανουαρίου που η δύναμη των ιατρών της ΜΕΘ θα είναι εκ νέου τέσσερις ιατροί, η ΜΕΘ μπορεί να επαναλειτουργήσει πλήρως με έξι κλίνες.

Περαιτέρω ο κος Σερασκέρης ενημέρωσε τον κο Καραγκούνη ότι  η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου διέκοψε προ διμήνου την λειτουργία της διότι από τους τέσσερις ιατρούς της δύναμής της αποχώρησαν δύο.

Μάλιστα ο κ. Σερασκέρης υπόμνησε το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό, αποσπάστηκε ένας ιατρός από την Παθολογική Κλινική ο οποίος κατείχε ειδικότητα επείγουσας Ιατρικής και εστάλη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για εκ νέου ενημέρωση, η οποία ολοκληρώθηκε εντός του Δεκεμβρίου.

Από xiromeropress