Την καταγγελία έκανε δημοτικός σύμβουλος. Το παιδί είχε ξεχάσει την κάρτα του και ο οδηγός φέρεται να τον ανάγκασε να κατέβει από το λεωφορείο.
Μια καταγγελία κατά του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου Νίκος Χρυσάφης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέσβου που έγινε την Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Ξέχασε την κάρτα του
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Χρυσάφης, θέτοντας το όλο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, μαθητές σχολείου της Μυτιλήνης όταν σχόλασαν πήραν το λεωφορείο από στάση που βρίσκεται σε σημείο του κέντρου για να πάνε στα σπίτια τους που βρίσκονται σε περιοχές εκτός πόλης. Ο οδηγός του λεωφορείου έλεγξε τους μαθητές αν έχουν τις κάρτες τους. Όλοι οι μαθητές είχαν την κάρτα εκτός από έναν ο οποίος από αμέλεια την είχε ξεχάσει.
Ο οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ ανάγκασε τον μαθητή να κατέβει από το λεωφορείο παρ ότι ήταν εμφανές ότι πρόκειται για μαθητή και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων συμμαθητών του. Σημειωτέον ότι πρόκειται για μικρούς μαθητές Γυμνασίου.Μετά από αυτή την καταγγελία του κ. Χρυσάφη πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος Λέσβου Νίκος Καρασάββας ο οποίος διαβεβαίωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι θα έρθει σε επαφή με την διοίκηση του Αστικού προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιου είδους περιστατικά.
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *