liagkasskorda61
Ποια η ξανθιά που όπως φαίνεται μπήκε ανάμεσα στον Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγραφαν πολλοί πώς η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν, ότι δεν είναι πλέον μαζί, ότι κάτι έχει σπάσει στον γάμο τους.
Το ζευγάρι στη ζωή και στα τηλεοπτικά πλατό περνούσε τη χειρότερη φάση της ζωής του. Οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν, πολύ κοντινοί τους, γνώριζαν ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έπαιζαν θέατρο.
Θέατρο για την οικογενειακή τους γαλήνη; Θέατρο για την επαγγελματική τους πορεία; Θέατρο γιατί προσπαθούσαν να τα ξαναβρούνε; Πάντως η πραγματικότητα είναι ότι μπροστά σε φωτογράφους και φίλους έκαναν τους κλόουν. Προσπαθούσαν να αποδείξουν αυτά που δεν αποδεικνύονταν.
Το θέμα που συζητούσαν όλοι οι δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ δεν ήταν αν ο Λιάγκας και η Σκορδά θα χωρίσουν.
Το ερώτημα που έβαζαν μεταξύ τους είναι “πότε θα γίνε, γιατί χωρίζουν;”
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.
Ένα τρίτο πρόσωπο που στην πραγματικότητα δεν ήταν σημαντικό, αλλά έγινε η αιτία για να διαλυθεί αυτός ο τόσο πετυχημένος γάμος.
Ο Γιώργος Λιάγκας απάτησε τη Φαίη Σκορδά με μια πραγματικά εντυπωσιακή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία, και ξανθιά από τον επαγγελματικό τους χώρο.
Το συμβάν έγινε την περασμένη άνοιξη όταν οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και στην καλύτερή τους φάση.
Μάλιστα, η Σκορδά ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ακολουθεί χωριστό δρόμο από τον άντρα της ζωής της.
«Η Φαίη ίσως να μην ξέρετε αλλά βίωσε όλο αυτό το διάστημα έναν μικρό θάνατο. Σκότωσε η ίδια μέσα στην ψυχή της τον άνθρωπο που της γέμισε τη ζωή.
Τον άνθρωπο που ήθελε να περάσει όλη της τη ζωή μαζί του». Αυτά είπε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Φαίης Σκορδά που έχει έζησε την ιστορία του διαζυγίου από την αρχή. ΑΠΟ fimes.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *