Μία… υπερδύναμη της Κωπηλασίας, η Εθνική Ομάδα Ανδρών – Γυναικών του Καναδά βρίσκεται εδώ και τέσσερις ημέρες στα Γιάννενα, πραγματοποιώντας στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας την τελική της προετοιμασία ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Βουλγαρίας, της μεγαλύτερης φετινής διοργάνωσης του αθλήματος.
Η Κωπηλατική Ομοσπονδία του Καναδά επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου μετά την άψογη φιλοξενία πέρυσι του εθνικού συγκροτήματος νέων και η εκ νέου παρουσία της εδώ αποτελεί ένα ακόμη καλό βήμα προς την επίτευξη του στόχου να μετατραπούν τα Γιάννενα σε διεθνές κέντρο Κωπηλασίας όπου θα προπονούνται ξένες εθνικές ομάδες και θα διεξάγονται διεθνείς αγώνες.
Εξάλλου, όπως τόνισαν, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο επικεφαλής της 50μελούς Καναδικής αποστολής και εκπρόσωποι των αθλητών της, η Παμβώτιδα είναι ιδανική για Κωπηλασία και οι υποδομές της Λιμνοπούλας από τις καλύτερες που έχουν συναντήσει!
Την Καναδική αποστολή καλωσόρισαν στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και φυσικά στελέχη της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου.
Εκ μέρους δε του Ν.Ο.Ι. ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Μπερής πρόσφερε στον επικεφαλής της ένα αναμνηστικό δώρο, αντιπροσωπευτικό δείγμα παραδοσιακής Γιαννιώτικης αργυροτεχνίας.
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *