elenipetros2-682x384
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια «ψύχρας», στο πλατό της «Ελένης», το μεσημέρι της Πέμπτης. «Κάποια στιγμή πρέπει να λύσουμε τους λογαριασμούς μας», είπε ο Πέτρος με το καλησπέρα σας. «Δεν θα τα λύσουμε δημόσια», παρατήρησε η Ελένη. Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε το δημόσιο ξεκαθάρισμα των δύο πρώην φίλων, με την Ελένη Μενεγάκη να είναι περισσότερο επιθετική, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν σε θέση άμυνας…
Πέτρος: Πλάκα κάνω. Γιατί έχουμε να λύσουμε τίποτα;
Ελένη: Δηλαδή μου λες ότι δεν μιλάμε επτάμισι χρόνια έτσι γιατί ξέχασες ότι υπάρχω και ξέχασα ότι υπάρχεις; Είναι ποτέ δυνατόν;
Πέτρος: Αυτή τη στιγμή έχουμε πέσει στη λαίλαπα των διαζυγίων. Έδωσες εσύ το έναυσμα πριν μερικά χρόνια… Αυτή τη στιγμή έχω μια παρέα ανδρών που δεν έχουν καμία σχέση με τη showbiz, οι πιο πολλοί χωρισμένοι. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν κάνω παρέα με μια σειρά ανθρώπων που κάνουν παρέα με τη Τζένη κι εκείνη αντίστοιχα. Εγώ είμαι αυτός που σε πήρα πρώτος τηλέφωνο πριν από χρόνια -τουλάχιστον τηλεφωνικά λέμε καμιά χαζομάρα καμιά φορά.
Ελένη: Δε λέμε καμιά χαζομάρα. Να λέμε αλήθειες τώρα. Εγώ πρώτα σου έστειλα ένα μήνυμα όταν σε είδα και στα δικά μου μάτια, ο άνθρωπος που ήξερα, ένας άνθρωπος δυνατός με απόλυτη κυριαρχία της ζωής σου, της οικογένειάς σου… Όταν αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να είχα θυμώσει πάρα πολύ μαζί του, τον βλέπω να καταρρέει και να το παραδέχεται, όπως και να αισθανόμουν μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι αδύνατον να μη με επηρεάσει, γιατί είμαι άνθρωπος. Εγώ, λοιπόν, σου έστειλα μήνυμα για να σου πω αυτό που ακριβώς αισθάνομαι γραπτώς. Αυτό δε σήμαινε όμως ότι άλλαξε κάτι και γίναμε φίλοι.
Πέτρος: Εγώ ήμουν περισσότερο με εσένα φίλος παρά με τον Γιάννη.
Ελένη: Ναι, αλλά εσύ σου θυμίζω τι έλεγες τότε που χώρισα: «Εμένα φίλος μου είναι ο Γιάννης, την Ελένη ούτε που την ήξερα». Όχι και δεν με ήξερες!
Πέτρος: Όχι δημοσίως. Μεταξύ μας…
Ελένη: Το τηλέφωνό σου δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Πάντα την Τζένη έπαιρνα.

.zappit.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *