Ακόμη δεν έχουν καταλάβει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας το κίνητρο του διαρρήκτη που συνέλαβαν για την κλοπή εκθεμάτων του 1821 από το γραφείο ενός πολιτιστικού συλλόγου στο Μεσολόγγι, καθώς ο 32χρονος Έλληνας δράστης δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την πράξη του.

Ο νεαρός διέρρηξε το γραφείο τα ξημερώματα της Τρίτης και άρπαξε από το εσωτερικό του μία παραδοσιακή στολή με… φουστανέλα, ένα σετ άρματα μεταξύ των οποίων κουμπούρια, αλλά και δύο φωτογραφικές μηχανές. Τα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ εκθέματα βρέθηκαν στην κατοχή του, όταν συνελήφθη, και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους του συλλόγου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Τρεις νεαροί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, ήταν οι δράστες της κλοπής μιας μοτοσικλέτας από την κοινότητα Μάγγανα της Ξάνθης, τα ξημερώματα της Τρίτης. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί των τμημάτων Αβδήρων και Τοπείρου εντόπισαν στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης τους τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 18 και 16 χρόνων, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.pentapostagma.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *