ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

ΑΓΝΟΟΟΟ

Στην δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές αρχές τα στοιχεία του πατέρα και της κόρης του, οι οποίοι αγνοούνται από το Σάββατο. Υπενθυμίζουμε ότι πήγαν να ανάψουν κερί στην Αγία Μαρίνα το Σάββατο κι εξαφανίστηκαν από τα Δουνέικα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατευθυνση καθώς αφενός έφυγαν χωρίς να παρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα – γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά στις αρχές- ενώ η κόρη έπρεπε να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που δεν είχε μαζί της.

Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη, ηλικίας 68 και 44 ετών έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Huyndai Accent χρώματος γκρι, από το χωριό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα. Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλέ μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια.

Η κόρη έχε ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα. Μάλιστα έπρεπε να λαμβάνει τακτικά φαρμακευτική αγωγή, που όμως δεν έχει μαζί της. Η οικογένεια βρισκόταν για 15 ημέρες στην περιοχή για διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όμως χωρίς εμφανή αιτία μια ημέρα πριν φύγουν, πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν. Η κόρη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Από την Παρασκευή προετοιμάζονταν για την αναχώρησή τους και επιστροφή στην Αθήνα.

Είχε γεμίσει ο 68χρονος το ρεζερβουάρ με βενζίνη και η μητέρα ετοίμαζε τα πράγματα τους. Έως τώρα οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή, αλλά και της μητέρας με τους συγγενείς της έχουν αποβεί άκαρπες…

πηγη e-maistros.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *