Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Ο πατήρ Γεώργιος Πολίτης ευλόγησε την πίτα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βάρνακα και μέλους του Συλλόγου κ Πραμαγκιούλης Λάμπρος εκ μέρος του Δ/Σ χαιρέτησε και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί ,ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία όλων για τη συνέχειση του έργου του Συλλόγου.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από τα 7 χρόνια δράσεων του Συλλόγου,ενώ ακολούθησε μπουφές με παραδοσιακά γλυκίσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού μας

Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ.στους εξής:

τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Γιάννη ,τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσαούνη Ελευθέριο, τους αντιδημάρχους κ. Γερόλυμο Σωτήριο και κ. Παληογιάννη Παναγιώτη,τον πρώην Δήμαρχο Ξηρομέρου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Στάικο Παναγιώτη ,τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μάντζαρη Ελευθέριο,τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου και μέλος του Συλλόγου μας κ. Πολύζο Βασίλειο,τον δημοτικό συμβούλο κ.Γκόλια Παναγιώτη, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Κανδήλας κ. Σιδερά Στυλιανό και Μύτικα κ. Φάρρο Δημήτριο,τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα κ. Ζαρκαδούλα Ανδρέα,τα μέλη των συλλόγων Αρχοντοχωρίου Η Ζάβιτσα, του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα και τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αλυζίας,τους προέδρους των Συλλογων γονέων και κηδεμόνων Βάρνακα κ. Κεραμίδα Γεώργιο και Μύτικα κα. Λιβιτσάνη Ελεάνα, όλους τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και υλικά για τον μπουφέ καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!

Το Δ/Σ του Συλλόγου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://mpampini.blogspot.com

Από xiromeropress