Αν κι εσύ σέρνεσαι από το κρεβάτι μέχρι το γραφείο για να βγάλεις τρεις κι εξήντα, ετοιμάσου να διαβάσεις την ιστοριούλα της Danielle Di Pilla, μιας φαρμακοποιού, η οποία μάλλον θα σου βγάλει τη γλώσσα και θα σε φωνάζει “Loser”.
H Danielle κατάφερα να βγάλει ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα σε 24 ώρες. Πώς; Έφτιαξε σαπούνι από φρέσκο, κατσικίσιο γάλα, προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της με δερματοπάθειες όπως το έκζεμα. Πούλησε λοιπόν εμπόρευμα αξίας ενόας εκατομμυρίου στην Κίνα (δηλαδή περίπου 350.000 σαπούνια), μέσα σε μία ημέρα.
Η ίδια κατοικεί στην Αυστραλία και για να προσεγγίσει την κινέζικη αγορά, χρησιμοποίησε μια αλυσίδα εκπτώσεων στην χώρα της και απ’ ό,τι φαίνεται στάθηκε πολύ τυχερή. Όλο αυτό συνέβη την ημέρα των singles, κατά την οποία μάλλον οι Κινέζοι επιδίδονται σε ανελέητο shopping στο site Alibaba.
Aφού εντόπισε το κενό στην αγορά, η Pilla βρήκε αυτή την ιδέα το 2011. Σήμερα έχει 12 υπαλλήλους, ενώ η σειρά της περιλαμβάνει πλέον 40 προϊόντα περιποίησης προσώπου. Food for thought κορίτσια. Για όλα υπάρχει τρόπος
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *