Ο Ρώσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ είναι γνωστό πως είναι ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Σκορπιού, του νησιού στο οποίο άφησε τη σφραγίδα του ο Αριστοτέλης Ωνάσης και τελικά πούλησε η εγγονή του Αθηνά.

Η επέλαση του κορωνοϊού στη χώρα μας πάγωσε τις οικοδομικές εργασίες που είχαν ξεκινήσει προκειμένου να μετατραπεί ο Σκορπιός σε θέρετρο φιλοξενίας των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, δηλαδή σε ένα πολυτελέστατο resort για τους rich & famous του πλανήτη.

Τώρα, σιγά-σιγά οι ρυθμοί επανέρχονται καθώς στα σχέδια του Ριμπολόβλεφ είναι η δημιουργία ενός συγκροτήματος με βίλες που θα κόβουν την ανάσα σε χλιδή, αλλά και η ανάδειξη του νησιού σε ένα από τα ομορφότερα και τα πιο ασφαλή.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δημιουργηθεί και μια ειδική μονάδα… κορωνοϊού που θα περιλαμβάνει όλα τα μέσα πρόληψης και περίθαλψης σε περίπτωση κρούσματος καθώς και ειδικό γιατρό. Ο ίδιος αναμένεται στο νησί μαζί με την κουστωδία του περί τα μέσα του καλοκαιριού προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά τις εργασίες.

Πρόκειται για επένδυση που ξεπερνά τα 165.000.000 ευρώ, με χρονοδιάγραμμα τον Μάιο του 2021, που αναμένεται να γράψει τη νέα χρυσή ιστορία του ιδιωτικού παραδείσου.

Σεβόμενοι την ιστορία και τον μύθο της οικογένειας Ωνάση, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα έχουν δώσει εντολή να παραμείνουν ανέγγιχτοι από την ανακαίνιση οι τρεις τάφοι των Ωνάσηδων. Εξάλλου, σύμφωνα με τη διαθήκη του δαιμόνιου Αριστοτέλη Ωνάση, οι τάφοι και η μικρή εκκλησία δεν μπορούν να πουληθούν.
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress