%ce%ba%cf%84%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%83
Μυστήριο με τον κτηνοτρόφο που εσέπραξε μεγάλο ποσό και αγνοείται
​Μία περίεργη εξαφάνιση κτηνοτρόφου από τον Πεντάλοφο του δήμου Ωραιοκάστρου, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Αστυνομία. Πρόκειται για τον 59χρονο Δημήτρη Γραικό, -ο οποίος -σύμφωνα με την σύζυγο του- έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης.
Μάλιστα το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν εξαφανιστεί ήταν να πουλήσει κάποια ζώα, για τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε πολλές χιλιάδες ευρώ.
«Τελευταία φορά που μίλησα με τον σύζυγό μου ήταν την Πέμπτη το πρωί. Είχε μόλις φτάσει στα σφαγεία της Χαλάστρας», σημείωσε η ίδια η σύζυγος του 59χρονου, κα Δ. Τσακαλίδου, σε τοπική ιστοσελίδα.
Στη συνέχεια ανέφερε πως ο σύζυγός της, «ήταν λίγο κρυωμένος, ωστόσο έπρεπε να πάει στην Χαλάστρα για τα ζώα. Μάλιστα, μου είπε να μην βγω από το σπίτι το απόγευμα, για να φέρει κάτι κρέατα και να τα τακτοποιήσω. Συμπλήρωσε ό,τι ίσως αργούσε λίγο.
Ήμουν σπίτι και περίμενα να γυρίσει. Μαγείρεψα, άναψα θερμοσίφωνο για να κάνει μπάνιο, λογικά ήταν η ώρα να έρθει. Παίρνω τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστό. Τίποτα. Από τις 16.30 μέχρι και τις 11 το βράδυ, τίποτα το τηλέφωνο του. Τακτοποιώ το σπίτι, κάνω δουλειές, πέφτω και κοιμάμαι αλλά κανένα νέο, το τηλέφωνο όμως κλειστό. Την άλλη μέρα το πρωί πήγα στην αστυνομία.
Παρακαλώ όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία να ειδοποιήσει την αστυνομία».
Μάλιστα σε ερώτηση για το αν ο σύζυγός της έφυγε από το σφαγείο της Χαλάστρας, έχοντας μετρητά πάνω του, η κυρία Τσακαλίδου ανέφερε: «ακούστηκε, ό,τι ο έμπορος που πήρε τα ζώα, του έδωσε μπροστά σε όλους αρκετές χιλιάδες ευρώ».
Ο 59χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητό του. Ένα παλιό γκρι φορτηγάκι..star.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *