Ο Θανάσης Πολυχρονιάδης, 86 χρόνων, εξαφανίστηκε από προσώπου γης το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από ελαιουργείο κοντά στη Βέργη Σερρών.
Οδηγούσε ένα παλιό κόκκινο τρακτέρ URSUS, με αριθμό κυκλοφορίας ΣΡ-6714. Στο πίσω μέρος είχε προσαρμοσμένη πορτοκαλί πλατφόρμα στην οποία είχε φορτώσει λευκά μπιτόνια με εκατό πενήντα κιλά λάδι.
Σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ» μέσω Skype, η δημοσιογράφος από το «Δίκτυο TV Σερρών» Βάϊα Βαϊδου που ασχολήθηκε με την υπόθεση, ανέφερε:«Πρόκειται για μια πολύ περίεργη ιστορία που έχει αναστατώσει την περιοχή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι απέγινε ο ηλικιωμένος. Το νεότερο στην υπόθεση είναι πως πλέον ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής έχει ήδη επισκεφθεί τη Βέργη και συνομίλησε με συγγενείς του αγνοούμενου. Υπήρξαν διάφορες μαρτυρίες, αλλά και σενάρια. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Υπάλληλος του ελαιοτριβείου είπε στους συγγενείς ότι είδε τον αγνοούμενο να φεύγει γύρω στις έξι και μισή. Ήταν σίγουρος για την ώρα γιατί ο ηλικιωμένος παραλίγο να προκαλέσει κάποιο ατύχημα με διερχόμενο όχημα. Ο υπάλληλος τον πλησίασε και όταν σιγουρεύτηκε ότι είναι καλά, τον άφησε να συνεχίσει την πορεία του. Ο επαρχιακός δρόμος που ακολούθησε κατευθύνεται προς το χωριό του τη Βέργη, που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων.
Για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση, χωρίς αποτέλεσμα.Στις έρευνες που γίνονται και στον ποταμό Στρυμόνα, συμμετέχουν εκτός από άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, συγχωριανοί του και εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ που έψαξαν μια μεγάλη ακτίνα της περιοχής με τη βοήθεια drone.
Το σπίτι του 86χρονου βρίσκεται στην άκρη του χωριού σε ένα απόμερο σημείο. Οι γείτονες που μένουν χαμηλότερα στην ίδια ευθεία, υποστηρίζουν πως αν έφευγε από το σπίτι του, κάποιος θα τον είχε δει.Οι συγγενείς του απευθύνουν δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» ή τις Αρχές.
Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.72, είναι αδύνατος και όταν χάθηκε φορούσε καρό πουκάμισο με πράσινες, κόκκινες και μπλε ρίγες, σκούρο μπλε παντελόνι και λαδί μπουφάν με κοτλέ γιακά. Για τον εντοπισμό του Θανάση Πολυχρονιάδη, έχει εκδοθεί Silver Alert.
anikolouli.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *