pb120239
Τα φώτα στο λιμάνι του Μύτικα παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με μαρτυρίες από τους επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής. Συγκεκριμένα από τα 17 φωτιστικά ανάβουν μόνο τα 7. Στο ανατολικό μπαστούνι που δένουν οι επαγγελματίες ψαράδες, δεν ανάβει κανένα από τα φωτιστικά, με αποτέλεσμα να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι και οι επαγγελματίες ψαράδες να δυσκολεύονται στη δουλειά του
koi-fota-limani-mytika
Όπως αναφέρει το τοπικό Blog mytikaspress
«Εμείς θυμίζουμε ότι ο λιμένας Μύτικα είναι ευθύνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αφορά το θέμα και τους τοπικούς αιρετούς του Μύτικα και της Δ.Ε. Αλυζίας.
Επίσης θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2015 δόθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο 4.950 € για επισκευή των φώτων λιμένα Μύτικα και τον Απρίλιο του 2016 δόθηκαν άλλα 4.600 €.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, στα φωτιστικά του λιμανιού υπάρχει βλάβη και πρέπει να γίνουν εργασίες επιδιόρθωσης και δεν είναι θέμα αλλαγής λαμπτήρων. Αν αυτό που γίνεται κάθε φορά είναι μόνο αλλαγή λαμπτήρων, κάθε φορά, μετά από λίγο καιρό, θα έχουμε πάλι συσκότιση. Μέχρις στιγμής έχουμε επαληθευτεί δύο φορές συνεχόμενα.
Επίσης επισημαίνουμε αυτό που είναι πασιφανές, ότι με αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν για την επισκευή των 17 φωτιστικών του λιμανιού του Μύτικα (9.550 € το σύνολο), το πρόβλημα θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί και με το πολύ παραπάνω.»
mytikaspress

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *