ΦΩΤΟ:ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑ
 
Η Τζορτζίνα Καμπισοπούλου ζει και εργάζεται ως νηπιαγωγός στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας τα τελευταία δέκα χρόνια. Παράλληλα όμως προβάλλει δημιουργικά τον εσωτερικό της κόσμο μέσα από τη ζωγραφική τόσο σε καμβάδες όσο και σε αντικείμενα.
“Το χρώμα και το φως είναι αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή μας,καθώς και μια παράλληλη αίσθηση για τη ζωή και την καθημερινότητα μας”, όπως λέει η ίδια. Στα έργα της, στα οποία χρησιμοποιεί κυρίως ακρυλικά αλλά και λάδια, μαρκαδόρους, ειδικά χρώματα για γυαλί.
 Αντλεί έμπνευση από την απεραντοσύνη της θάλασσας που μας περιβάλλει άλλα και την νύχτα,την εσωτερικότητα του ανθρώπου, την πίστη σε μια ανώτερη δύναμη.
 Καμβά έκφρασής της μπορεί να αποτελέσει ένα παλιό παράθυρο, μία πιατέλα, μια νεροκολοκύθα, αφού έντονα στο καλλιτεχνικό της στυλ είναι η εναλλαγή και ο πειραματισμός. 
Αυτή την εποχή και μέχρι τις 25 Αυγούστου έργα της μπορείτε να δείτε στο καφέ μπαρ mare amare στο λιμάνι, αλλά και στο πνευματικό κέντρο του Μύτικα, όπου συνεκθέτει με άλλους ντόπιους καλλιτέχνες μια σειρά φιλοτεχνημένη σε γυαλί με τίτλο “abstract dynamic”. 
Επίσης μπορείτε να την αναζητήσετε στο instagram ως tzos_art ,όπου εκτός από τα έργα της προβάλλεται μέσα από καλλιτεχνικές φωτογραφίες ο Μύτικας και η ευρύτερη περιοχή ως τουριστικός προορισμός.

Powered by WPeMatico

Από xiromeropress