Με τη συμμετοχή 1400 ατόμων απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος, στη Χαλκίδα από 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συμμετείχε και η προσπάθεια του στο τερέν έφερε ένα ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΖΩΗΣ), ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ (ΤΟΜΠΑ ΕΛΕΝΗ), ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΧΑΡΙΖΙ ΚΕΙΣΥ) και μια ήττα με σκορ 8-7 για τον Πρωτοαγωνιζομενο Αθλητή μας ΚΑΚΚΑΒΑ ΓΕΝΝΑΙΟ και την αθλήτρια μας ΖΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ μετα από αγώνες που κριθηκαν στις λεπτομέρειες.
Το ταξίδι στην Χαλκίδα όπως τα υπόλοιπα συνοδεύτηκε εκτός από τα παραπάνω με πολύ όμορφες στιγμές, με καινούργιες φιλίες, με καινούργιες παραστάσεις και εμπειρίες και με περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές μου για την προσπάθεια και τις επιτυχία τους και να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες Δασκάλους, καθώς και τους συνοδους γονείς για την συμβολή τους σε αυτή την υπέροχη αποστολή.
 



Powered by WPeMatico

Από xiromeropress