Ένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα στον σαϊτοπόλεμο. Θρήνος στην Καλαμάτα για τον Κώστα Θεοδωρακάκη.

Ο άτυχος πατέρας, Κώστας Θεοδωρακάκης, καταγράφει με την κάμερά του τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το άκρως επικίνδυνο έθιμο συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που ο οπερατέρ πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Λίγο αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο.Σε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τη σαϊτα που τον χτύπησε και του στοίχισε τη ζωή. Η σαϊτα φεύγει σαν ρουκέτα προς το σημείο που ο αδικοχαμένος εικονολήπτης στέκεται για να κάνει τη δουλειά του.

Ο θάνατός του είναι αναπόφευκτος. Στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα όλοι έχουν παγώσει. Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά για τον 53χρονο πατέρα. Κανένας δεν μπορεί να του σώσει τη ζωή.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Καλαμάτα: Το νέο βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή: best-tv.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *