Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον 90,6 ΑΡΤ FM παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας μεταξύ άλλων για την πανδημία του κορωνοϊού, την τηλεόραση των… ριάλιτι αλλά και τη σημερινή οικονομική του κατάσταση.

«Είμαι όπως όλοι μας. Λίγο αμήχανα, λίγο φοβισμένα. Αλλά έχω αποφασίσει να του κάνω δύσκολη τη ζωή του Κορονοϊού. Προσέχω πάρα πολύ! Περνάω πολύ χρόνο μόνος στο σπίτι, βγαίνω μόνο όταν υπάρχει λόγος. Διαβάζω, γράφω, έχω το μπλογκ μου που ανεβάζω άρθρα και λειτουργεί για εμένα σαν ψυχοθεραπεία!» ανέφερε, τονίζοντας ότι η τηλεόραση είναι κάτι που δεν του λείπει!

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση δεν δούλευα έχοντας δικιά μου εκπομπή. Δούλευα σε εκπομπές μουσικές, είκοσι επεισόδια και μετά άντε πάλι την επόμενη χρονιά! Δεν πληρωνόμουν με τον μήνα. Δούλευα στην τηλεόραση και έκανα τον κριτή σε ένα τάλεντ σόου. Πληρωνόμουν και έφευγα. Δεν είμαι άνθρωπος την τηλεόρασης. Είμαι άνθρωπος του ραδιοφώνου! Όχι δεν μου λείπει τίποτα από την τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω πολύ!

Δηλαδή έκανα δυο και τρεις δουλειές συγχρόνως σε όλη μου τη ζωή. Όταν έγινε η οικονομική κρίση και πέσαμε όλοι στην ανεργία και δεν υπήρχαν δουλειές, έμεινα λιγάκι σαν ξεκρέμαστος και λέω τι θα κάνω τώρα; Έτσι λοιπόν έφτιαξα το μπλογκ μου για να έχω να απασχολούμε, να αναρτώ άρθρα και όλα αυτά και ευτυχώς τα τρία τελευταία χρόνια κάνω και το ραδιόφωνο που σου έλεγα. Αλλά και πάλι για εμένα αυτά δεν είναι τίποτα.

Απ’ ότι διαβάζω και απ’ ότι μου λένε έχει γίνει πολύ χάλια το πράγμα στην τηλεόραση. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις και δεν μου λείπει. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι αν με πάρουν και μου πουν κάποια καλά λεφτά και στην ώρα τους. Δεν φτάνουν που δίνουν ψίχουλα ποια, τους ταλαιπωρούν και να πάρουν τα χρήματα τους. Αν με πάρουν και μου πουν σε κάποιο μουσικό παιχνίδι. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει, μπορεί και να πάω αν έχω οικονομική ανάγκη!

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε και στη δική του οικονομική κατάσταση που όπως τονίζει δεν είναι σε καλό επίπεδο.

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη οικονομική ανάγκη. Ό,τι λεφτά είχα μαζέψει είχα κάνει έναν εκδοτικό οίκο για να βγάζω βιβλία νέων συγγραφέων, φαλίρισα, έφαγα όλα μου τα χρήματα και έχω μείνει αδέκαρος!»

Αναφορικά με την τηλεόραση του σήμερα, ο Νίκος Μουρατίδης δηλώνει αποχή ενώ πετάει στα… σκουπίδια τη συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

«Πετάω στα σκουπίδια το 95% της τηλεόρασης! Που είναι πραγματικά σκουπίδια. Διαβάζω άρθρα και κριτικές από τον κόσμο για όλα αυτά τα ριάλιτι, είναι πραγματικά σαν να μας πετάει η τηλεόραση σκουπίδια μέσα στο σαλόνι μας! Έχω διαβάσει τα «τέρατα» που συμβαίνουν στο Big Brother. Δεν μπορείς να «αγιάσεις» κιόλας.

Εκεί που κάθεσαι τσαπ σου πετάγεται ένα βίντεο και λέει αυτά… κάποια στιγμή που είσαι και χαλαρός άντε το βλέπεις. Έχω διαβάσει ότι γίνεται ένα καλό σήριαλ που λέγεται «Άγριες Μέλισσες» και είναι αξιοπρεπές τουλάχιστον. Το πρωί βλέπω ειδήσεις στο euronews, μετά ακούω τις μουσικές μου κλπ. Το βράδυ σπίτι βλέπω η δορυφορικά που γίνονται ωραία πράγματα. Σειρά ας πούμε για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο cosmote tv και Netflix !

Είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση, διότι είμαι ένας άνθρωπος που ξέρω το κόλπο όλο, καταλαβαίνω τα πάντα. Δεν τρώω κουτόχορτο και εκνευρίζομαι πάρα πολύ εύκολα όταν βλέπω στα μούτρα μου να μου λένε ψέματα, να με παραπληροφορούν η να μου παίζουν σκουπίδια και να μου σπάνε τα νεύρα κάθε λεπτά με διαφημίσεις. Δεν μπορώ! Έχω να δω τηλεόραση έξι χρόνια και έχω βρει την ψυχική μου υγεία!»
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *