%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b7%ce%b7%ce%b7%ce%b7
Αν αισθάνεσαι πως έχεις εγκλωβιστεί μέσα στη καθημερινότητά σου και δεν νιώθεις πια σέξι, εμείς σου έχουμε τον τρόπο για να είσαι και να νιώθεις ελκυστική κι όμορφη κάθε ημέρα!
1. Αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθησή σου έχει πέσει; Μήπως γι΄αυτό δε νιώθεις σέξι; Δε χρειάζεται να είσαι η πιο όμορφη κι ελκυστική γυναίκα για να είσαι σέξι. Ακόμη κι αν έχεις τα κιλάκια σου ή άλλη ατέλεια, θυμήσου πως ακόμη και οι σταρ έχουν ελλατώματα. Αντί να «πέφτεις» βλέποντας τα αψεγάδιαστα σώματα στα περιοδικά, θυμήσου πως η εικόνα αυτή διαφέρει από την πραγματικότητα και αναγνώρισε τη δικιά σου ομορφιά. Να θυμάσαι πως οι βασίλισσες της ομορφιάς δεν είναι άλλες από αυτές που απλά τπ πιστεύουν!
2. Οπλίσου με χαμόγελο
Ένα και μόνο χαμόγελο μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και παράλληλα σε κάνει ιδιαίτερα συμπαθή κι ελκυστική στους άλλους. Ακόμη κι αν τα δόντια σου, δεν σου προσφέρουν το αστραφτερό λευκό χαμόγελο που θα ήθελες, μη φοβάσαι να χαμογελάς γιατί σου δίνει προβάδισμα.
3. Περπάτα με … αέρα
Δώσε προσοχή στον τρόπο που περπατάς και κινείσαι. Το βάδισμά σου πρέπει να δείχνει σιγουριά και να δείχνει αυτοπεποίθηση. Μια σέξι γυναίκα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη κι αυτό διότι περπατάει με χάρη κι αέρα!
4. Φόρα κομψά παπούτσια
Δε χρειάζεται να φοράς αναγκαστικά τα 12ποντα για να νιώθεις σέξι. Όποιο κι αν είναι το στιλ ντυσίματος που υιοθετείς σε κάθε στιγμή της ημέρας μπορείς να βρεις κομψά παπούτσια που θα σου φτιάχνουν την ημέρα! Για ν δείχνεις όμορφη, πρέπει και να νιώθεις όμορφη.
5. Φόρα ρούχα που καλύπτουν τις ατέλειες
Μπορεί να σου ακουστεί παράξενο αλλά το ρούχο έχει σημασία στο πώς συμπεριφερόμαστε και πόσο δέξι φαινόμαστε. Για να είναι μια γυναίκα ελκυστική δε χρειάζεται απαραίτητα να φορέσει μίνι και βαθύ ντεκολτέ. Διάλεξε ρούχα που σε κολακεύουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα: Αυτό είναι το κλειδί για να νιώθεις πάντα σούπερ σέξι!
6. Και τα εσώρουχα έχουν σημασία
Ακόμη κι αν δεν έχεις σύντροφο, ένα ζευγάρι σέξι εσωρούχων σου φτιάχνουν την διάθεση. Ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα, κάτι που αποτυπώνεται στο πώς συμπεριφέρεσαι. Άσε λοιπόν τα φθαρμένα σουτιέν και τις «βράκες της γιαγιάς» και φόρα κάτι πιο κομψό για να νιώθεις κάθε ημέρα σέξι!
7. Τόλμησε την αλλαγή
Τέλος, ένας ακόμη τρόπος για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις όμορφη είναι η αλλαγή στα μαλλιά και μια γενική περιποίηση. Άλλαξε κούρεμα ή χρώμα μαλλιών, δοκίμασε νέο στιλ ή τεχνοτροπία μανικιούρ και νιώσε καλύτερα!
womenonly.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *