young-jackie-kennedy
Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου εξοργίζοντας την Τζάκι, τραβήχτηκαν με πολύ κόπο στο Σκορπιό από το θρυλικό παπαράτσι Δημήτρη Κουλούρη.
Ο άνθρωπος που ήταν η σκιά του Ωνάση περίμενε επί μέρες στον Σκορπιό για να συλλάβει την νέα κυρία Ωνάση σε αποκαλυπτικές πόζες. Και το πέτυχε.
tz1
tz2
Γράφει χαρακτηριστικά η κόρη του Αλεξία Κουλούρη «… Είχε αρχίσει να ξημερώνει η τρίτη μέρα, όταν έπαιρνε και πάλι τον δρόμο για την παραλία. Σκαρφάλωσε ξανά στο δέντρο, ετοίμασε και πάλι τη μηχανή του και περίμενε… Εκαναν την εμφάνισή τους ο Ωνάσης με την Τζάκι… Κουβέντιασαν λίγο, ήπιαν τον καφέ τους και ξαφνικά η μεγάλη κυρία χάθηκε για λίγο πίσω από την καμάρα του σπιτιού. Ξεπρόβαλε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με μονοκίνι.
Αρχισε να κάνει ανέμελα τη γυμναστική της, ενώ ο Κουλούρης δεν πίστευε στα μάτια του. Οπλισε τη μηχανή, κούμπωσε τον τηλεφακό στη Nikon και άρχισε να τραβά. Πατούσε ασταμάτητα το κλείστρο, όταν η κυρία, που μέχρι τότε ο κόσμος την είχε δει μόνο με ταγιέρ, απαλλαγμένη από ρούχα, ετοιμαζόταν να πέσει στη θάλασσα για να απολαύσει το μπάνιο της γυμνή».πηγες istorikesphotografies.blogspot.gr/
iefimerida.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *