ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το άναμμα των δέντρων και η εικόνα με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα και να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά ή να βγάζει μαζί με τους βοηθούς του φωτογραφίες με τους μικρούς του φίλους ας παραμείνει μια ανάμνηση που θα την αναμένουμε με ανυπομονησία τον Δεκέμβριο του 2021
Κι αυτό γιατί οι επιπτώσεις του Covid-19 θα κάνουν όλους μας να γιορτάσουμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα.
Με τις οδηγίες και τα μέτρα των ειδικών δεν θα μπορούσαμε να μη συμμορφωθούμε και να μην προστατέψουμε τους πολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Είχαμε στην σκέψη να συμμετάσχουμε σε ψηφιακές πλατφόρμες με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια και Χριστουγεννιάτικες ψηφιακές εικόνες και παραμύθια.
Δεν πραγματοποιήσαμε την σκέψη μας γιατί αρχικά τα παιδιά βομβαρδίζονται καθημερινά με ψηφιακή ενημέρωση ,είτε είναι σχολική – εκπαιδευτική είτε διασκέδαση και ανεμελιά μέσω τηλεόρασης και τεχνολογικών μέσων.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δώσουμε άλλο ένα ψηφιακό μέσω τα παιδιά ,ούτε να αντικαταστήσουμε την δια ζώσης γιορτή και μαγεία των Χριστουγέννων.
Παρόλα αυτά στολίσαμε τις Πόλεις και τα Χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και τοποθετήσαμε παντού Χριστουγεννιάτικα Δέντρα και λαμπιόνια (λόγο καιρού θα ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου). Όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια απογευματινή βόλτα και να απολαύσουμε έστω και χωρίς γιορτές τα όμορφα στολισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις πλατείες των Χωριών μας
Παρόλο που δεν θα γίνει καμία εκδήλωση στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας στα παιδάκια των Παιδικών σταθμών οι εκπαιδευτικοί θα δώσουν σε κάθε παιδί το Χριστουγεννιάτικο συμβολικό δώρο μαζί με γλυκά και Χριστουγεννιάτικες καραμέλες .
Οι εκπαιδευτικοί θα καλέσουν χωριστά κάθε γονέα για να παραδώσουν το δώρο και να ευχηθούν ξεχωριστά σε κάθε παιδί.
Ας παραμείνουμε όλοι ασφαλείς ,τηρώντας τα μέτρα των ειδικών επιστημόνων ελπίζοντας ότι το 2021 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους μας.
Εύχομαι ολόψυχα το μήνυμα της ελπίδας, της προσμονής, της αγάπης, και της προσφοράς που σηματοδοτεί η γέννηση του Κυρίου να καταστεί οδηγός στη ζωή μας, να φέρει δύναμη στις καρδιές μας και πίστη πως οι καλύτερες μέρες του 2021 θα έρθουν για όλους μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *