Ολοκληρώθηκε η πίστωση 80 εκατ. από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η λίστα αναλυτικά για την ενιαία ενίσχυση.

Διαθέσιμα είναι από το απόγευμα της Δευτέρας απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα ποσά των συνδεδεμένων ενισχύσεων για αιγοπρόβατα, πορτοκάλια, σπόρους σποράς, σπαράγγια, κορινθιακή σταφίδα και ειδικές ενισχύσεις για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, το συνολικό ύψος των οποίων προσεγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Δευτέρας παραδόθηκαν κανονικά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι δισκέτες και ανέβηκαν στο μηχανογραφικό της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, από τα ATMs της της εν λόγω τράπεζας τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ από την επομένη είναι εφικτή η πληρωμή και από τις άλλες εμπορικές τράπεζες.
powered by Rubicon Project

Τα χρήματα που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών εκτός από τις έξι νέες συνδεδεμένες αφορούν και τις ενισχύσεις για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, μια συμπληρωματική για διορθώσεις επί της ενιαίας ενίσχυσης, του πρασινίσματος και της ενίσχυσης των γεωργών νεαρής ηλικίας του έτους 2019, αλλά και μια πρόσθετη πίστωση για υπόλοιπα από την ειδική ενίσχυση βάμβακος και για συνδεδεμένες που έχουν ήδη πληρωθεί
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress