Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει το φίλαθλο κοινό το σημερινό ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον απόηχο των προκλήσεων του Βράνιες και των συμπαικτών του σε πάρτι.


Το μεγάλο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες πριν λίγες μέρες … πήρε και ποδοσφαιρικό «χρώμα», όταν εκείνος και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ χόρευαν ημίγυμνοι, ενώ έβριζαν με συνθήματα τον Ολυμπιακό.
Ο Όγκνιεν Βράνιες γιόρτασε με ένα τρελό πάρτι σε εστιατόριο Γλυφάδα τα 30 του χρόνια, παρουσία συμπαικτών του στην Ένωση, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν. Ο Βόσνιος μαζί με τους Λιβάγια, Ντέλετιτς, Κρίστισιτς και Σαμπανάτζοβιτς ανέβηκαν ημίγυμνοι στην πίστα, όπου τραγουδούσε η Σβετλάνα Τσέτσα, αντίζηλος της Καρλέουσα. Επιπλέον, πριν σβήσει τα κεράκια, ο Βράνιες και κάποιοι συμπαίκτες του έβριζαν ρυθμικά με σύνθημα τον Ολυμπιακό, κάτι που ξεκίνησε από οπαδούς-φίλους αμυντικού της ΑΕΚ!

Εντεκάδα Ολυμπιακού
Απ’ αυτά που δοκίμασε ο Μαρτίνς στο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου, η επικρατέστερη ενδεκάδα έχει να κάνει με τον Σα στο τέρμα.

Στα στόπερ δοκίμασε το δίδυμο των Σεμέδο, Αβραάμ, ενώ διεκδικεί θέση και ο Μεριά, ο οποίος έδειξε με την Μπάγερν ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι θα παίξουν μαζί Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και μπροστά τους ο Σουντανί.

Αριστερά στα εξτρέμ Μασούρα, δεξιά Ποντένσε και μοναδικός προωθημένος πιθανότατα θα είναι ο Ελ Αραμπί. Με τον Γκερέρο όμως να διεκδικεί θέση και επί της ουσίας αυτό να είναι το μεγάλο δίλημμα που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εντεκάδα ΑΕΚ
Στην Ένωση αντιλαμβάνονται ότι αν ηττηθούν, πολύ απλά η διαφορά από τους “ερυθρόλευκους” αυξάνεται σημαντικά. Μετά τους Βασίλη Μπάρκα και Τσίκο Ζεράλντες, εκτός μάχης τέθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε θλάση γαστροκνημίας στο αριστερό πόδι. Κομβική απουσία για το Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος προσανατολίζεται στο να κατεβάσει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1.

Δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα μαζί οι Μπακάκης και Παουλίνιο, με δεδομένο ότι η συμμετοχή του Νίκλας Χουλτ είναι ακόμη αβέβαιη. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Τσιντώτας, ο οποίος στο τελευταίο “διπλό” της ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν εξαιρετικός. Σίγουρη είναι η παρουσία του Λόπες στο αριστερό άκρος της άμυνας, ενώ μπροστά στην πλευρά του αναμένεται να βρίσκεται ο Αλμπάνης, που μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στην άμυνα. Αν ο Κωστένογλου κατεβάσει ενδεκάδα με διάταξη 3-5-2, ο Αλμπάνης μπορεί να πάει πίσω από Λιβάγια – Ολιβέιρα.

Μετάδοση
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 17:40 με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» από το «Γ. Καραϊσκάκης» με εκλεκτούς καλεσμένους. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο.

Από xiromeropress