14
Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις του στυγερού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας 14χρονου Τάσου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
Ο 14χρονος φίλος, με τον οποίο έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο που διασκέδαζαν, φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του μικρού Τάσου από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και να οδηγηθούν στο συμπέρασμα πως αποτελεί τον βασικό ύποπτο, ωστόσο ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες.
Ουσιαστικά μένει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας καθώς απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν την ομολογία του δράστη της δολοφονίας του 14χρονου.
Πρόκειται για τον φίλο του θύματος ένοικο του σπιτιού κοντά στο οποίο εντοπίστηκε η σωρός του νεαρού. Τα στοιχεία από την νεκροψία και νεκροτομή και κυρίως η κατάθεση του φερόμενου ως δράστη έστρεψαν τις έρευνες σχεδόν από την πρώτη στιγμή στον φίλο του θύματος που ήταν και το άτομο που τον είδε τελευταίο. Μενει να διασταυρωθουν κάποια ακόμα στοιχεία ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής ενηλίκων στην υπόθεση.
Ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 14χρονος και από τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στον επίσης ανήλικο φίλο του θύματος.
Ο νεαρός δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές σαφείς ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί υποψιάζονταν ότι ο δράστης είναι νεαρό άτομο το οποίο εκτέλεσε το δολοφονικό του έργο με “ερασιτεχνισμό”.
Την ίδια στιγμή οι αρχές περιμένουν και τις ιστολογικές εξετάσεις για να μπορούν να πουν κάτι με βεβαιότητα. Το κίνητρο του άγριου εγκλήματος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα από την Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Το πτώμα του άτυχου 14χρονου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του φίλου του , του προσώπου που παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε στο λαιμό τον 14χρονο.
Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.
Το χρονικό του εγκλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί χθες το βράδυ βγήκε με την παρέα του για να παρακολουθήσει κάποιες εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή.
Γύρω στις 23:45 αποχαιρέτισε το φίλο του και ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι του.
Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη με αποτέλεσμα οι γονείς του να ανησυχήσουν και να πάνε στην αστυνομία. Όλη νύχτα, αστυνομικοί και κάτοικοι χτένιζαν την περιοχή για να βρουν τον 14χρονο.
Τελικά σήμερα το πρωί γύρω στις 10:30 ένας γείτονας της οικογένειας βρήκε το παιδί σφαγμένο και παρατημένο σε ένα χωράφι κοντά στο γυμναστήριο του χωριού.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 14χρονος φέρει δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, στο λαιμό και στον αυχένα όπως επίσης και ίχνη πάλης, που αποδεικνύουν ότι αντιστάθηκε στον ή στους δολοφόνους του.
Δίπλα στο παιδί βρέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο που ήταν απενεργοποιημένο, καθώς και τα χρήματα που είχε πάνω του.
Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους αδίστακτους δολοφόνους που δεν δίστασαν να αφαιρέσουν τη ζωή από ένα 14χρονο παιδί.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *