viasmos
Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για όσα υποχρεωνόταν να κάνει μια 10χρονη από τον ίδιο τον πατέρα της.
Πατέρας υποχρέωνε την 10χρονη κόρη του να βλέπουν μαζί ταινίες… ποpνό. Αξίωνε το μικρό κορίτσι να αντιγράψει αυτά που έκαναν οι πρωταγωνιστές, και να τα εφαρμόσει στον ίδιο.
Η μητέρα ήταν αυτή που κατάλαβε τις αρρωστημένες ενέργειες του συζύγου της και επενέβη την κατάλληλη στιγμή πριν συμβεί οτιδήποτε ανεπανόρθωτο για την ψυχική υγεία του παιδιού. Παρόλα αυτά δέχθηκε την επίθεση του μαινόμενου συζύγου και τον ανηλεή ξυλοδαρμό της προκειμένου να μην αποκαλύψει τα όσα είδε.
Η αηδία σε όλο της την διάσταση καταγγέλθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο 30χρονος Ρομά βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της οικογένειας, μέσα στο σπίτι τους στα Άνω Λιόσια. Κάποια στιγμή κάλεσε εκεί και την 10χρονη κόρη του.
Στη συνέχεια σηκώθηκε, έβγαλε ένα dvd από το συρτάρι και το τοποθέτησε στη συσκευή για δουν την… ταινία μαζί με την κόρη του. Η σκληρή εpωτική ταινία άρχισε να εκτυλίσσεται με τον απίστευτο άνδρα να εξαναγκάζει και να υποχρεώνει την 10χρονη κόρη του να την δουν μαζί ως μία «υγιής εκμάθηση» της εrωτικής πράξης.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να «νουθετεί» το παιδί για το τι πρέπει να κάνει σε λίγα χρόνια και πως πρέπει να αντιγράψει αυτά που έκαναν οι πρωταγωνιστές της ταινίας πορνό. Λίγο αργότερα φέρεται να της ζήτησε να εφαρμόσει όσα έβλεπε στον ίδιο προκειμένου να αποκτήσει «εμπειρία». Το παιδί φαίνεται να άρχισε να αντιστέκεται και να δυστροπεί στα όσα αφύσικα συνέβαιναν. Άρχισε να μιλά έντονα στον πατέρα της και στη συνέχεια να βάζει τα κλάματα όταν εκείνος άρχιζε να της φωνάζει.
Οι ενέργειές του έγιναν αντιληπτές από την μητέρα, οποία επενέβη δυναμικά, όταν είδε τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί, να έχει κατεβάσει τα εσώρουχά του και να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα. Ακολούθησε έντονος καυγάς και συμπλοκή με τον 30χρονο να ξυλοφορτώνει βάναυσα την γυναίκα του, η οποία κατάφερε τελικά να ξεφύγει, να αρπάξει το παιδί και να βγει στον δρόμο.
Την επόμενη μέρα καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αξιωματικοί της οποίας εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της περιοχής, αποφάσισαν τη συμμετοχή στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, οι οποίοι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 30χρονο άνδρα, στο αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας.
Την Κυριακή με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσία περί ενδοοικογενειακής βίας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τα συγκεκριμένα αδικήματα. Στη συνέχεια τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για την διενέργεια κύριας ανάκρισης, από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.
eleftherostypos.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *