ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κ. Μίλτου Ζαμπάρα, ο μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα, για την πρόσληψη του οποίου σας είχαμε ενημερώσει τον Απρίλιο του 2018 (δείτε εδώ).
Οι γνωστές και αναμενόμενες χρονοβόρες διαδικασίες των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, καθυστέρησαν την άφιξη του στο Κ.Υ. Μύτικα κατά 7 μήνες.
Η πρόσληψη του έγινε μέσω του διαγωνισμού 5Κ/2017 που έγινε μέσω ΑΣΕΠ, για πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).
Μαθαίνουμε ότι τώρα που έρχεται οδηγός στο Κ.Υ. Μύτικα, θα προχωρήσει και η επισκευή του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα, που βρίσκεται παρκαρισμένο και ακινητοποιημένο από το Καλοκαίρι του 2017 στο υπόστεγο του Κ.Υ. Μύτικα ελλείψει οδηγού και πλέον στις εφημερίες θα υπάρχει και ασθενοφόρο αλλά και αρκετά πρωινά, βοηθώντας παράλληλα και την λειτουργία του Κ.Υ. Αστακού.
Συγχαρητήρια στο νεοπροσληφθέντα και τον καλωσορίζουμε στον φιλόξενο τόπο μας.
http://mytikaspress.blogspot.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *