Οι αγωνιστικές επιτυχίες για το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, διαδέχονται η μια άλλη και συνεχίστηκαν την Κυριακή (24/2) με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Aνδρών UΝDER 22, που ολοκληρώθηκε στη Λάρισα.

Μετά την κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος Elite Ανδρών στην Πάτρα, και τη διάκριση της ανάδειξης για δεύτερη χρονιά του Θρύλου, ως κορυφαίου συλλόγου στην Ελλάδα με βάση τη γενική βαθμολογία, τα «κόκκινα» γάντια πανηγύρισαν μια ακόμα σημαντική επιτυχία που επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών, σε όλο το φάσμα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Κατηγορίας Aνδρών U22, χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών του αφού κατέκτησε τέσσερα μετάλλια εκ των οποίων 2 ασημένια και 2 χάλκινα.

Συγκεκριμένα στον τελικό αγωνίστηκαν ο Βασίλης Μακρυγιάννης καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη κατηγορία 64κιλών και ο Πέτρος Αληφαντάρος στην κατηγορία των 69 κιλών.

Ενώ το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση κατέκτησαν ο Εστεμπάν Στίβεν στην κατηγορία των 69 κιλών και ο Παναγιώτης Μπαρμπούσης στην κατηγορία των 75 κιλών.

Σημαντική ήταν και οι παρουσία στο πρωτάθλημα Γυναικών U22 καθώς συνοδεύτηκε από την κατάκτηση 2 μεταλλίων. Η Κωνσταντίνα Γιδάκου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και τη 2η θέση στην κατηγορία των 75κιλών και η Φωτεινά Μήνα το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στην κατηγορία των 64 κιλών.

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών U22, διεξήχθη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, όπου η «ερυθρόλευκη» παρουσία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Κατερίνα Ματεγάκη στην κατηγορία των 75 κιλών!

Ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού, Λευτέρης Λειβάδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξαιρετική παρουσία των «ερυθρόλευκων» και τη συνολική συγκομιδή των 7 μεταλλίων σε 8 συμμετοχές.

*Ο Δημήτρης Μαγκανάρης δεν μετέβη στη Λάρισα για να αγωνιστεί στην κατηγορία 91+ λόγω προβλήματος τραυματισμού.
.olympiacossfp.gr

Από xiromeropress