marinakis-kalpaki-3
Μετά τον πολιτικό γάμο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη το χειμώνα του 2014, ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης και η αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη ορκίστηκαν σήμερα αιώνια πίστη και ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Ο θρησκευτικός γάμος έγινε στη γενέτειρα του ηθοποιού, την όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην ειδυλλιακή περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαρία Κονίδη, ο Ζαχαρίας Κουγιουμτζής, η Συλβάνα Ρίζου και η Νάνσυ Σπυράκου.
Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο γαμπρός έκανε αρκετό χιούμορ και αστεία με τους καλεσμένους περιμένοντας τη νύφη η οποία κατέφθασε εντυπωσιακή σε ένα χρυσό νυφικό.
Νωρίτερα ο Περικλής Τζουγανάκης είχε αφιερώσει στον γαμπρό μια μαντινάδα
Συγκίνηση και χαμόγελα υπήρξαν σε όλους όταν ο Πρωτοσύγγελος της Ι.Μ. Κυδωνίας & Αποκορώνου Δαμασκηνός ο οποίος τέλεσε τον γάμο, είπε το “Η δε γυνή να φοβείτε τον άντρα” κατά τη διάρκεια του οποίου η νύφη αντί να πατήσει το πόδι του συζύγου, τον αγκάλιασε και τον φίλησε!
Πολλοί οι καλεσμένοι από τον χώρο της σόουμπιζ. Κάποιοι από αυτούς ήταν οι: Γιώργος Τσαλίκης, Σόφη Πασχάλη, Τρύφωνας Σαμαράς, Τίνα Τόσκα, Χριστίνα Κοντοβά κ.α.

Ακολούθησε μεγάλο γλέντι στο κτήμα Κανατάκη.
flashnews.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *