ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Συγκλόνισε η ημητέρα του αστνομικού που σκότωσε την κορη του ,την σύζυγο και την μητέρα της και αυτοκτόνησε στους Αγίους Αναργύρους.
Η ηλικιωμένη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή LiveNews και αναφέρθηκε και στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με την εγγονούλα της.
«Μου έβαλε την κοπελίτσα να μιλήσουμε, να την ακούσω. Και τώρα δε θα ξανακούσω τίποτα. Καλά ήταν στην ομιλία του. Δεν μου είπε τίποτα… Τίποτα παιδί μου δεν κατάλαβα. Αν καταλάβαινα, δε θα γινόταν αυτό. Τίποτα, τα πήραν όλα κοντά τους», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα.
Η κα. Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα να βρει τον λόγο που ο γιος της έφθασε σε αυτό το σημείο δηλώνοντας πως ο αστυνομικός δεν έφταιγε.
«Ο γιος μου δεν έφταιγε, τον έκαναν και αποτρελάθηκε, του πήραν και το παιδί του», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Το παιδί του, όμως, το αγαπούσε τόσο που δεν μπορούσε να κάνει μία ώρα μοναχός του».
Στην ερώτηση για το τι μπορεί να οδήγησε τον γιό της σε αυτή την πράξη απάντησε ήξερε όμως, ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα αλλά δεν περίμενε να φτάσει μέχρι εκεί ο γιος της.
«Όχι δεν είναι το παιδί μου τέτοιο. Ήξερα κι εγώ τι παιδί έχω. Ξέρω ότι ήταν η πεθερά του πολύ ιδιότροπη. Η κοπέλα (σύζυγος) τώρα τελευταία πρέπει να πήγε με την μάνα. Το παιδί μου όμως εμένα δε μου είπε κάτι. Από αλλού το έμαθα εγώ. Να χωρίσουν ήθελε αλλά το παιδί το δικό μου ήταν τρελό για το παιδί του. Δε μπορούσε να το δώσει το παιδί του».
Ο αστυνομικός από το 1996 υπηρετούσε στην φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου, στην συνέχεια αποσπάστηκε στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη

πηγη madata.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *