Στην κατάμεστη αίθουσα του CORALI LUXURY RESORT το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, ο Σύλλογος μας υποδέχτηκε τα μέλη και φίλους του στην διοργάνωση του ετήσιου χορού του.
Με έκδηλη τη χαρά και το κέφι, μέσα σε ένα ζεστό κλίμα διασκέδασαν στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια της ποντιακής παράδοσης, κρατώντας αμείωτο το κέφι και την διασκέδαση.

Οι μουσικοί μας έδωσαν στην εκδήλωση έναν πολύ όμορφο και γεμάτο ενέργεια τόνο και παρέσυραν όλους τους παρευρισκομένους σε ένα χορευτικό γαιτανάκι δίχως σταματημό. Υπεύθυνη για αυτό, η εξαιρετική ορχήστρα, τα παιδιά που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη υποσχόμενοι να κρατήσουν αμείωτο το κέφι και τα κατάφεραν, στα πλήκτρα ο Γιώργος Καραϊωάνου, στο νταούλι ο Ηρακλής Αδαμίδης και στην λύρα και τραγούδι ο Θοδωρής Κοτίδης.
Οι χοροδιδάσκαλοι του συλλόγου μας Κοταρίδης Αποστόλης και Μιφλίδης Βαγγέλης μαζί με τον λυράρη μας τον Νίκο Ταφιάδη παρουσιάσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκομένους. Απέδειξαν ότι ο χορός για τον Πόντο δεν είναι μόνο ένα μέσο διασκέδασης, είναι μνήμες που δε σβήνουν με το πέρασμα του χρόνου, είναι ένας τρόπος να εκφράσει την ιδιαίτερη ταυτότητά του, το δυναμισμό του.
Ακολούθησε χορός για όλους με μεγάλο κέφι και αμείωτο ενθουσιασμό μέχρι τις πρωινές ώρες.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους ο Αντιπρόεδρος της βουλής κ. Βαρεμένος Γεώργιος, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος , καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του νομού μας κ. Βαρεμένο Γεώργιο, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο τους Αντιδημάρχους Μελιάδη Γεώργιο, Παπαγεωργίου Μαρία, Καλαμπαλίκη Ανδρέα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, τον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Αγίου Κωνσταντίνου, τους δημοτικούς συμβούλους Αγρινίου καθώς και τους εκπροσώπους των Συλλόγων:
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
«ΘΕΣΤΙΕΙΣ»
«ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ»
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΜΙΚΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»
Το ΔΣ του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια θερμά τα μέλη και τους φίλους μας για την στήριξη που μας παρείχαν σ΄ αυτήν την εκδήλωση, τους χορηγούς μας Λιάγκα Ιωάννη και Γιαννακόπουλο Βασίλειο καθώς και τους καθηγητές κ. Νότα Κοσμά και κ. Κουτσοσπύρου Μαρία που εθελοντικά μαζί με τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Αγρινίου και του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου επιμελήθηκαν τα χτενίσματα των χορευτριών μας και όλους όσους εργάστηκαν ακούραστα και βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση του χορού.
Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε καλά, με την ίδια εργατικότητα και προσήλωση στους στόχους του Συλλόγου μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις, που προάγουν και αναδεικνύουν το πολιτιστικό κομμάτι της πατρίδας μας.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *