Την ώρα που επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ψάχνουν το φάρμακο και το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ένας τύπος στην Χαλκιδική έχει τη λύση.

Τι και αν περίπου 850.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους από τον κορονοϊό παγκοσμίως και στην χώρα μας οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 250; Ακόμα υπάρχει κόσμος που δεν πιστεύει την ύπαρξή του και θεωρεί πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Δείτε για παράδειγμα τα όσα κατέγραψε η κάμερα του Star από διάφορα ρεπορτάζ που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες και ουσιαστικά οι αρνητές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Σε αυτούς που τηρούν αναγκαστικά τα μέτρα, προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο και σε αυτούς που ούτε το 150άρι δεν τους τρομάζει.

Στην πρώτη ανήκει ο τύπος που βγαίνει από το καράβι στο λιμάνι και λέει: «Ούτε κορονοϊός υπάρχει, ούτε τίποτα. Έχω την μάσκα για να γλιτώσω το 150άρι».

Αυτός όμως που κλέβει την παράσταση είναι ο κύριος που εμφανίζεται στο τέλος του ρεπορτάζ και όταν τον ρωτάνε για την μάσκα, απαντάει: «Όχι εγώ δεν φοράω μάσκα, εμένα δεν με πιάνει. Πίνω δύο τσιπουράκια το μεσημέρι, πίνω δύο το βράδυ και είμαι εντάξει».
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress