Σοκ στην Ικαρία από την εικόνα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να παραβιάζει τους κανόνες συγχρωτισμού και να απολαμβάνει ένα άνετο γεύμα με δεκάδες άτομα γύρω του στην κατοικία του βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, όπου βρέθηκε σήμερα, για να αποδοκιμαστεί στην συνέχεια από τους κατοίκους του νησιού.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφίa, κάτοικος της περιοχής αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός μαζί με άλλα 30 άτομα συνωστίζονται στην βεράντα του σπιτιού του βουλευτή, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης για ένα γεύμα παραβιάζοντας όλους τους κανόνες προφύλαξης.

Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη…

Δημοσιεύτηκε από Eleni Nitsola στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

 

Ο πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε σφοδρά από το κατοίκους της Ικαρίας, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δεν μεταδόθηκε από κανένα φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό δίκτυο. 

 

Στο μεταξύ σε ισχύ τέθηκαν από τις 18:00 του Σαββάτου τα νέα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης με το αιτιολογικό της «αποφυγής της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού», οι πολίτες κλείστηκαν στα σπίτια τους, με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να οργιάζουν στις μεταδόσεις τους ότι «λόγω των μεταλλάξεων θα πρέπει να επιβληθεί ολικό lockdown» δηλαδή αναφέρονται στην «τελική λύση», την ώρα που η Ελλάδα είναι η μοναδική στην Ευρώπη και μάλλον στον πλανήτη που έχει επιβάλλει τόσο σκληρά μέτρα.

Μάλιστα η προπαγάνδα των τελευταίων ωρών έχει να κάνει κυρίως με τα «παιδιά που αρρωσταίνουν από τον κορωνοϊό», ενώ το ποσοστό είναι απειροελάχιστο και δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση το ποσοστό που νοσούν από την απλή γρίπη. Ο λόγος πασιφανής: Να τρομάξουν τους πολίτες.

Η ίδια η κυβέρνηση «δεν ξέρει που πατά και πού βρίσκεται», όπως αποδεικνύεται από το «μπρος]πίσω» μέσα σε 15 ώρες για το take away των καταστημάτων εστίασης σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα η τελευταία απόφαση, μέχρι στιγμής, καθώς έχουμε δει τα πάντα με αυτή την κυβέρνηση, είναι να λειτουργήσουν τελικά κανονικά τα καταστήματα take away

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε «τα λάθη της κυβέρνησης» και ανέφερε «η κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Κυριολεκτικά, ότι νά’ναι!

Υπενθυμίζεται πως στα μέτρα που θα ίσχυαν ήταν και η αναστολή λειτουργίας του take away.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *