ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Σε μία μεγαλειώδη και συγχρόνως λιτή τελετή, παρουσία χιλιάδων λαού, στην πλατεία του Αγίου Φανουρίου Ιλίου, αναγορεύθηκε επίτιμος δημότης του Δήμου Ιλίου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Εγκάρδιος και συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος με πολύ τρυφερότητα και αφοσίωση αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου.
Στην συνέχεια έγινε η απονομή της τιμητικής διακρίσεως στον Μακαριώτατο, ενώ ο Δήμαρχος Ιλίου προσέφερε τιμητικές πλακέτες στον Σεβασμιώτατο Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, στον Σεβασμιώτατο Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στον Σεβασμιώτατο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και στον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη.
Στην δημόσια αυτή πανηγυρική εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Μπαλάφας, ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βουλευτής ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Δυτικού Τομέα κ. Τζόκας Σπυρίδων, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτιος Ράπτης, εκπρόσωποι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθος άλλων επισήμων.







































πληροφοριες romfea.gr
φωτο xiromeropress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *