Για όσους λένε ότι το στοίχημα δεν θέλει τύχη, η παρακάτω ιστορία θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη ή τουλάχιστον να το ξανασκεφθείτε.

Ιανουάριος 1983, το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν φημίζεται για τις εκπλήξεις του, στέλνει στο κουβά εκατοντάδες παίκτες αφού η αγωνιστική της 10ης Ιανουαρίου είχε μαζεμένες εκπλήξεις.

Οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ χάνουν από ομάδες που ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας, ενώ μετά από αυτή την αγωνιστική είχαμε διακοπές συμβολαίων, απολύσεις προπονητών και πρόστιμα που για την εποχή θεωρούνταν τεράστια.

Μια καθαρίστρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, συγκεκριμένα η Δήμητρα Ζωγοπούλου από του Ζωγράφου, αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη της. Συμπληρώνει χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις ένα ΠΡΟΠΟ, και περιμένει την τύχη της να της κάνει τη χάρη για να ξεκουραστεί επιτέλους, και να βοήθησει και την οικογένειά της.

Η Δευτέρα έρχεται και οι εφημερίδες κυκλοφορούν με πρωτοσέλιδο “Το απίστευτο 13αρι της γριάς”. Η κυρία Δήμητρα είχε κερδίσει 50 εκατομμύρια δραχμές, το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ως τότε από το τυχερό παιχνίδι.

Δυστυχώς η ίδια δεν πρόλαβε να απολαύσει τα χρήματα αφού μόλις δυο χρόνια μετά την σπουδαία επιτυχία της πέθανε.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *