Η σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του στο MEGA, προκάλεσε ακόμα και πανικό στους τηλεθεατές.

Υποτίθεται ότι ο Ευαγγελάτος θα παρουσίαζε μία μάσκα που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό. Και προστατεύει πλήρως. Και εμφανίστηκε, λοιπόν, ο καθηγητής Παναγιώτης Γκιβίσης, ο οποίος όμως είναι καθηγητής ορθοπεδικής.

Ο καθηγητής, λοιπόν, παρουσίασε μία μάσκα που προκάλεσε ερωτηματικά στους τηλεθεατές, αλλά και στον ίδιο το Νίκο Ευαγγελάτο. Μία μάσκα που παραπέμπει σε ταινίες με… διαστημικές περιπέτειες!

Δεν είναι μόνο η μάσκα αυτή καθαυτή που θυμίζει κράνος αστροναύτη. Είναι και η συσκευή που τη συνοδεύει, η οποία πραγματικά θυμίζει το το κουτί οξυγόνου διαστημική στολής. «Πως θα κυκλοφορώ με αυτή την γκουμούτσα», αναρωτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τον καθηγητή να τον καθησυχάζει ότι το τελικό προϊόν θα είναι… κάπως μικρότερο.

Ο κόσμος, όμως, που έβλεπε την εκπομπή, πανικοβλήθηκε, διότι συνειδητοποίησε ότι, εάν χρειάζεται μία μάσκα τέτοιου μεγέθους για να εξασφαλίσει την ασφάλεια μας από τον κορωνοϊό, τότε η μασκούλα που φοράμε οι περισσότεροι, μάλλον δεν πρέπει να μας δίνει και μεγάλη ασφάλεια.


Πηγή: newsbreak.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *