Σοκάρει η μητέρα του 33χρονου Πατρινού Ανδρέα Αρμακόλα για το πώς ο γιος της έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή. Ο Αντρέας «χάθηκε» την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε, αλλά πριν λίγες μέρες, είχε έλθει στο σπίτι του στην Πάτρα, όπου παρέμεινε για 18 μέρες.
Πρόσφατα είχε υποστεί επιληπτική κρίση και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, ενώ το μοιραίο βράδυ του θανάτου του τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι δεν είναι καλά. Η μητέρα του που ανησύχησε του συνέστησε να ζητήσει από έναν φίλο του να πάει στο σπίτι κι έτσι και έγινε.
Όταν αισθάνθηκε καλύτερα και γύρω στις 2 παρά τέταρτο είπε στη μητέρα του ότι ο φίλος του θα φύγει γιατί όλα είναι καλά. Το πρωί όμως βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι. Η μητέρα του το πρωί είδε στο κινητό της ένα μήνυμα στο viber, σαν ο Ανδρέας να προσπαθούσε να την καλέσει, αλλά κανείς δεν μιλούσε.
Ειδοποίησε τον φίλο του και την κοπέλα του Ανδρέα να πάνε γρήγορα στο σπίτι. Όπως και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ οι γονείς του ξεκίνησαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, όταν από το τηλέφωνο τους είπαν ότι οι γείτονες έβλεπαν τον Ανδρέα να κοιμάται στο μπαλκόνι.
Ο Ανδρέας είχε υποστεί κρίση στο μπαλκόνι, είχε πέσει και είχε χτυπήσει το κεφάλι του, προκαλώντας εγκεφαλική αιμορραγία. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν, αλλά δεν είχαν καν οξυγόνο. Τελικά το μοιραίο ήρθε από καρδιακή ανακοπή, συνέπεια της όλης κατάστασης και της πολύωρης παραμονής του στο μπαλκόνι χωρίς βοήθεια.
πηγη thebest.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *