Μια μεγάλη Παγκόσμια διοργάνωση με θέμα τον κυναθλητισμό, θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι. Ο λόγος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB, που το 2021 θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, με 700 συμμετοχές σκύλων και συμμετοχή επισκεπτών που θα αγγίξει τις 5000.

Μάλιστα πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στο Δημαρχείο Καρπενησίου, όπου ο Δήμαρχος Ν. Σουλιώτης και ο Πρόεδρος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Κυνοφιλικού Ομίλου Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

«Συνεχίζοντας την προσπάθεια και αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων στην περιοχή μας, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Κυνοφιλικού Ομίλου Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2021 στον τόπο μας. Για πρώτη φορά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2021 θα διεξαχθεί στην Ελλάδα με 700 συμμετοχές σκύλων από 35 χώρες από όλο τον κόσμο και συμμετοχή επισκεπτών που θα αγγίξει τις 5000. Οι αγώνες περιλαμβάνουν 6 κυναθλήματα και θα διεξαχθούν αρχές Μαΐου 2021» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

/neaait.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *